neděle 21. září 2008

Brno se horlivě připravuje na příliv nových členů a zájemců o praxi

Zpráva z bojiště: Začal nám nový školní rok, pomalu se rozkoukáváme na nových přednáškách a seminářích a snažíme se vecpat povinné a tudíž otravné hodiny mezi naši bohulibou činnost v AIESEC. Alespoň se tak opět trochu přiučíme, jak si uspořádat čas...uff někdy to dá pořádně zabrat, to mi věřte. Ale to není všechno; jak už bývá dobrým zvykem, s počátkem semestru se chystáme na nábor nových členů. Úsilím to v naší hlavní centrále jenom vře, telefony vyzvánějí, všichni sakrují, ale zároveň se u toho náramně baví - u nás v Brně se totiž žádná práce neobejde bez pořádné legrace:-D

A teď podstatné informace: Od 29. září budou probíhat informační schůzky na vybraných fakultách, kde se dozvíte všechno potřebné! Doporučuji sledovat naše webové stránky, během tohoto týdne se tam objeví přesná místa a data:-)

A co víc! Letos nově začínáme zároveň s nováčky nabírat i lidi, co mají zájem vyjet přes AIESEC na odbornou zahraniční stáž. Informace o praxích najdete opět na webu, anebo můžete navštívit informační schůzky, které začnou už 6. října. Těšíme se na vás!

Brzy napřečtenou!

Vaše investigativní zpravodajka

Peťa :-)

0 komentářů: